Superklór klórgranulátum

Superklór klórgranulátum

A víz gyors fertőtlenítésére
56% klórtartalommal diklórizocianurát hatóanyaggal, gyorsan oldódik, pH értéket nem emeli. Ajándék adagolókanállal.

Nagy hatékonyságú fertőtlenítőszer 56% klórtartalommal, gyorsan oldódik, pH értéket nem emeli. A víz folyamatos vagy lökésszerű fertőtlenítésére szolgál. Hatóanyaga az aktív klór, amelyet a gyors lebomlás ellen az izocianursav stabilizál.

Felhasználási javaslat: A termék nagy hatékonyságú, nátrium-diklór-izocianursavként stabilizált, aktív klór hatóanyagú fertőtlenítőszer, amely gyorsan oldódva alkalmas kisebb medencék folyamatos vagy intenzív fertőtlenítésére.

Legfeljebb 70 m³ térfogatú medencében alkalmazható közvetlenül feloldva, nagyobb medence esetén adagolópumpával kell adagolni.

Lehetőleg naplemente után adagoljuk. A termék adagolását követően, min. 30 percig, ill. a teljes elkeveredésig a vízben fürdőző nem tartózkodhat.

A medencevíz pH-értékét állítsuk be 7,2 – 7,6 közé.

Az adagolás megkezdésétől számított első három héten víz köbméterenként napi 2-3g, a negyedik héttől napi 1,5-2g adagolásával állítsuk be a medencevíz klórszintjét 0,4-0,8 mg/l-re. (Az időjárástól és a medence használat intenzitásától függően a szükséges mennyiség változhat.)

A vízben lévő aktív klór szintjét egy-két naponta ellenőrizzük és az adagolást úgy állítsuk be, hogy a klórszint 0,4-0,8 mg/liter között legyen.

A termékhez csomagolt mérőkanál a 25ml csíkig feltöltve 25g, 50ml csíkig feltöltve 50g granulátumot tartalmaz, míg a teli (de nem púpozott) mérőkanálba 60g klórgranulátum fér.

A termék maradék hatóanyagait a fürdővízben megfelelő tesztmódszerrel rendszeresen ellenőrizni szükséges. A maximálisan megengedhető koncentráció 100 mg/l a medencevízben.

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Biztonsági adatlap

Cikkszám: UVC-201B, UVC-205B, UVC-250B Kategória: Product ID: 1352

További információk

Kiszerelés

1 kg, 5 kg, 50 kg

The average speed of receipt of a deposit does not exceed a quarter-hour. mostbet With Aviator Predictor, casino gaming becomes effortless and straightforward! mostbet online The 1xBet Aviator app works steadily and is updated regularly. mostbet Bangladeshi players receive the opportunity to create a gaming account in national currency. mostbet