Maxi-kombi klór 200 grammos tabletta

Maxi-kombi klór 200 grammos tabletta

Komplex megoldás a tiszta vízért

Kombinált fertőtlenítő-algaölő-pelyhesítőszer nyilvános és magánmedencékhez. Az uszodavíz megfelelő minőségben való megtartása általában négy vízkezelőszer adagolásával valósítható meg, úgymint: fertőtlenítő szer, algagátló szer, flokkulálószer, Ph beállítószer. A kisebb úszómedencék vízkezelésére javasolt KOMBI klórtabletta a négy szer közül hármat tartalmaz, mégpedig 200g-os, 1-2 hét alatt feloldódó tabletta formájában.

Felhasználási javaslat:
Legfeljebb 70 m³ térfogatú medencében alkalmazható közvetlenül feloldva, nagyobb medencénél elkészített oldatként, adagolópumpával kell adagolni. A termék közvetlenül a medencébe történő adagolását követően a vízben fürdőző nem tartózkodhat, amíg a fürdővízben a szabad klór mennyisége 1 mg/l érték felett van.

Karbantartó kezelés tablettával: Amikor a víz pH-értékét beállítottuk, kétféleképpen végezhetjük el a kezelést:

  1. Kéthetente egyszer tegyünk a szkimmerhálóba vagy úszó adagolóba egy tablettát 15 m³ medencevízre számítva, vagy
  2. Automata adagoló használata esetén, töltsük fel tablettával az adagolót és kapcsoljuk be a szűrőberendezést.

PVC fólia burkolatú/anyagú vagy más műanyag medencénél a tabletta közvetlenül a vízbe dobva károsíthatja a burkolatot. Nem fólia vagy műanyag medencénél a termék adagolható közvetlenül a vízfelületre is, főleg esténként, amikor már nem használják a medencét.

A szükséges adagolás változhat az uszodavíz különböző jellemzői vagy az időjárás hatására. A klórszintet 0,4-0,8 mg/l között kell tartani, s ezt naponta legalább kétszer ellenőrizni kell klór/pH teszterrel.

Izocianursav származékok használatakor – különösen a kültéri medencék esetében – a medencevíz izocianursav koncentrációját rendszeresen ellenőrizni kell, mert ennek növekedésével a fertőtlenítőszerek hatékonysága nagymértékben csökkenhet. A maximálisan megengedett koncentráció 100 mg/l.

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Biztonsági adatlap

Cikkszám: UVCOM-01B, UVCOM-05B, UVCOM-50B Kategória: Product ID: 1357

További információk

Kiszerelés

1 kg, 5 kg, 50 kg

The average speed of receipt of a deposit does not exceed a quarter-hour. mostbet With Aviator Predictor, casino gaming becomes effortless and straightforward! mostbet online The 1xBet Aviator app works steadily and is updated regularly. mostbet Bangladeshi players receive the opportunity to create a gaming account in national currency. mostbet