Rapidmini klór 20 grammos tabletta

Rapidmini klór 20 grammos tabletta

A víz gyors fertőtlenítésére
50% klórtartalommal, gyorsan oldódik, pH értéket nem emeli.

Nagy hatékonyságú fertőtlenítőszer. 50% klórtartalommal, amely gyorsan oldódik, pH értéket nem emeli. Kisebb úszómedencék vizének folyamatos vagy lökésszerű fertőtlenítésére szolgál. Hatóanyaga az aktív klór, amelyet a gyors lebomlás ellen az izocianursav stabilizál.

Felhasználási javaslat: A termék nagy hatékonyságú, nátrium-diklór-izocianursavként stabilizált, aktív klór hatóanyagú fertőtlenítőszer, amely gyorsan oldódva alkalmas kisebb medencék folyamatos vagy intenzív fertőtlenítésére.

Legfeljebb 70 m³ térfogatú medencében alkalmazható közvetlenül feloldva, nagyobb medence esetén adagolópumpával kell adagolni.

Lehetőleg naplemente után adagoljuk. A termék adagolását követően, min. 30 percig, ill. a teljes elkeveredésig a vízben fürdőző nem tartózkodhat.
A medencevíz pH-értékét állítsuk be 7,2 – 7,6 közé.

Az ajánlott napi adagolás: 1 tabletta/10m³ medencevíz. (Az időjárástól és a medence használat intenzitásától függően a szükséges mennyiség változhat.)

A vízben lévő aktív klór szintjét naponta ellenőrizzük és az adagolást úgy állítsuk be, hogy a klórszint folyamatosan 0,4-0,8 mg/liter között legyen.

A termék maradék hatóanyagait a fürdővízben megfelelő tesztmódszerrel rendszeresen ellenőrizni szükséges. A maximálisan megengedhető koncentráció 100 mg/l a medencevízben.

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Biztonsági adatlap

Cikkszám: UVC-301B, UVC-305B, UVC-350B Kategória: Product ID: 1353

További információk

Kiszerelés

1 kg, 5 kg, 50 kg

The average speed of receipt of a deposit does not exceed a quarter-hour. mostbet With Aviator Predictor, casino gaming becomes effortless and straightforward! mostbet online The 1xBet Aviator app works steadily and is updated regularly. mostbet Bangladeshi players receive the opportunity to create a gaming account in national currency. mostbet