OpHtima Minus pH szabályozó granulátum

OpHtima Minus pH szabályozó granulátum

A víz pH értékének csökkentésére

Könnyen oldódó, sósavmentes, savasan reagáló granulátum a magán és közüzemi fürdőkben alkalmazható vegyszer a pH-érték csökkentésére. A granulátumot műanyag kannában 5-10%-os arányban fel kell oldani és a vízfelszínen szét kell locsolni. Az ideális pH érték: 7,2

Felhasználási javaslat:

Legfeljebb 70 m3 térfogatú medencében alkalmazható közvetlenül feloldva, nagyobb medencénél adagolópumpával kell adagolni. Közvetlen vegyszeradagolás esetén a vegyszerek elkeveredéséig a medencében fürdőző nem tartózkodhat. A granulátumot műanyag kannában feloldva locsoljuk szét a vízfelszínen, vagy adagolószivattyúban 5 %-os oldatban használjuk, a pH-értéket kb. 7,2 – 7,6 közé beállítva.

A termékből adagolt mennyiséget mindig a kezelendő víz minőségének megfelelően kell beállítani. A fürdővízben a termék alkalmazásakor a pH-t rendszeresen ellenőrizni kell. 0,1 pH-érték csökkentéshez szokásos adagolás a víz keménységének függvényében köbméterenként:

Vízkeménység(nk°): 4 6 8 10 12 14 16 nk
OpHtima Minus (g): 4 5 6 7 8 9 10 g

A termékhez csomagolt mérőkanál a 25ml csíkig feltöltve 40g, 50ml csíkig feltöltve 80g granulátumot tartalmaz, míg a teli (de nem púpozott) mérőkanálba 95g OpHtima Minus fér.
Biztonsági adatlap

Cikkszám: UVP-202B, UVP-207B, UVP-225B Kategória: Product ID: 1368

További információk

Kiszerelés

2 kg, 7,5 kg, 25 kg / zsák

The average speed of receipt of a deposit does not exceed a quarter-hour. mostbet With Aviator Predictor, casino gaming becomes effortless and straightforward! mostbet online The 1xBet Aviator app works steadily and is updated regularly. mostbet Bangladeshi players receive the opportunity to create a gaming account in national currency. mostbet